October 14, 2010

34. Think of your own title.

Salam and hello to all.

today is thursday. in FB ade satu video being posted. bola selangor vs kelantan. for me that video is fucking annoying. sbb the environment of the place. rase mcm kampung gle. tgk bola pon nak gado. masing2 da besar GAJAH pon still nak cr pasal ngn org laen. haihhh. dunia dunia.

1st mmg aku bnci kelantan. sbb ape ? mostly org2 jantan yg aku knl dr kelantan and terengganu, perangai cm sial ngn aku. motif ? none ! dorg mmg sial. majority yang jadi is that dorg nak tackle aku tapi aku ade bf. so dorg kutuk bf aku and pandang langsi kat bf aku. eyh hello ! kalau kau rase aku takut ngn kau, mmg TAK lah. aku tak takut. and i don't even givva damn ! mmg aku admit ade certain kelantan people mmg baek. like my friend's bf. sbb dorg tak GELABBB ! dorg relaks and cool. and we respect each other. so mmg takde hal. yang aku bnci ngn org yng menjadi penyebab kenapa aku bnci kelantan and terengganu is because :

Mr S : Kelantan
Mr Pendek : Kelantan
Mr Peta : Terengganu

a) Mr S

- aku knl dia kat college. mmg muka ustaz and all. okay ah. bole bla. sbb nmpk baek. dlm baek dia aku tak sedar yang dia tue sbnrnye FUCKED UP punye jantan !!! dia dtg kat aku sbb nak aku tolong dia cple ngn kwn aku. aku taknak. bukan sbb aku jealous. tapi dia pnh kacau aku mase kt cafe so it is possible if mse dia ngn kwn aku nt pon, dia kacau girl laen. ITS COMMON SENSE. if ade yang nak bantah, haaa tue ade comment box ! SILA LAH. hmph. at last aku tlg jgk celaka tue. so dia pon bercinta la ngn member aku. so guess what the ending is ? dia curang lah sial ngn member aku. immediately after member aku da bole nak lyn dia cm bf. dia tggl sbb dia mntk sex and everything tapi tak dpt. what the fuck kan ! kat surau dlu bukan maen lagi dia bagi ceramah kat sme pompuan suro pakai stoking tgn lah ape haram lah. kimakkkk ! aku mmg anti dia smpi skrg. so itu ttg si S = SIAL :)

b) Mr Pendek

- dia senior aku mase kat college. yes aku mmg tak pnh amek port pon spe senior aku. cme kebetulan dia satu group ngn aku mse nal divide budak2 rumah sukan. so kne knl diri la ape haram sme. aku mmg tak pndg dia dah sbb at first aku TER pandang dia, dia dok tanye nama ape. dah lah pendek gle BABI dr aku. PFFT ! at first dia text aku. aku tatao lah amne dia dpt number aku. ==". dia text aku tak reply. dia call byk kali. aku pelik. so tanye ah spe an. dia ckp dia senior aku DAB ! so whatever lah kan. aku tak lyn. dia text ckp nak knl ngn aku. aku ckp aku ade bf. terus dia meradang sbb dia ckp aku perasan. wey kau nak knl ngn aku so ikut ske mak bpk aku ah nak ckp aku ade bf ke tak. pantattt ! bodoh ! geram btul. pastu dia text aku ckp aku perasan lah. dia ajak bf aku gado ngn dia lah. dia ingt laki aku tkt ape hal ngn dia ? anak haram mmg cmtue. dia kutuk aku AND bf aku. so mmg silap ah. kau nak ingat aku yang bukan2, ingat ah. nak anggap aku nie kuat mara pon, ikut korg lah. sbb aku tak heran ! and takkan penah ! dia ajak jmpe. dia siap mencarut2 and cabar aku lagi. so aku pggl laki aku. ble jmpe dlm coll dia ckp kosong kosiong la be *dlm bahasa puki dia tue*. aku tak puas hati. kau ajak jmpe. kau cabar aku. kau mencarut kat aku. aku nak diam je ke ? tak dapatttttt lah ! so time tue plk bulan puasa k. ya allah. aku mmg marah sgt. tggu kat blkg kolej smpi dia kuar kolej. pastu follow dia dr belakang. dia pegi bli nasi la siottt. time tue tgh hari. dia ngn best fren dia. aku trn keta. aku mmg marah sgt da nie. aku tnye dia ape m,slh dia ngn aku. mase tue dpn kdi mamak kat bwh umah sewa. and aku br sem2 time tue. dia dah sem 6 ! mmg batak ah senior cmtue ! dia ckp takde ape. aku mmg marah dia kaw2. laki aku pon tanye dia ape mlsh ape sme. and dia ckp takde ape ? TELUR TAKDE la sialll. tue sbb ah ! sejak dr tue, aku da tak nmpk dia dlm college dah. padahal before that dia ngn kwn dia sll usik2 aku mase aku jalan sorg. jerit nama aku pastu nyorok. euw ! geli k. and aku tak heran lah pasal kau ! so dah ade 2 sbb and bukti kuat knpe aku bnci org2 mereka nie.

c) Mr Peta

- aku knl dia mase kat plkn. aku rapat ngn kwn laki aku yang sabah nie. and dia plk sll cr gaduh ngn member baek sabah aku nie. last day mase nak balik. sabah sarawak balik dlu. so yang kwn aku nie balik dlu. yeap aku sedyh. 3 bulan kot. after that turn budak kelantan and ganu plk.aku pggl budak nie peta sbb muka dia ade tanda lahir yang besar amat lah. dia tulis dlm buku biodata aku ckp I LOVE YOU. mase dia nak blk, lps aku da anta kwn sabah aku, aku nak turun ke dorm balik. dia kejar aku. tahan aku and cakap yang dia nak balik. aku pon ok je lah. dia nak slm. dia hulur tgn/ aku pon takde hal la kan. salam je kot. tapi dia tak slm. dia cium tgn aku. aku tolak dia aku mara and aku trs bla. *lari ah* taknak aku amek port ngn org cmnie. hmph. pastu ttbe budak2 nie buat reunion. peta nie dr ganu turun sni. utk reunion tue. mmg gle ah kan. and aku rase sbb aku jgk ah. pastu aku pegi bwk laki aku. ganu nie pandang atas bwh tau kat bf aku. aku plk yang skt ati. naseb baek laki aku tak perasan. pastu mase dok reunion sme ttbe dia blah. ckp nak balik. dia takde mood. pastu ttbe dia call aku. and ckp nk jmpe aku sorg. mmg aku tak pegi ah an. dia mara aku bwk bf aku. tau tak ? what the fuck lah wey ? aduhaiii.

CONCLUSION :

- dorg ske penting kan perasaan dorg.
- dorg mmg boleh and berani rampas pompuan yang dah ade bf dr bf dorg.
- dorg tak hormat individu tapi dorg marah if org tak hormat dorg.
- dorg ske kua kan loghat dorg and bangga2 ngn loghat tue. menggelikan !
- dorg ske pndg rendah and hina kat pompuan mcm aku.

tapi jgn slh phm. sbb aku admit mmg kwn baek aku sndri pon kelantan. and kwn2 yang aku baek nie sme JAUH BEZA sgt lah dgn org2 yang aku bnci. at least aku bole jgk terima org yang baek nie sme.

THE END.

rase tak puas ati and nak comment, SILA LAH ! Thanks.

6 comments:

  1. thumbs up babe ! i loike. ekekeke

    ReplyDelete
  2. thanks lovely for supporting me :)

    ReplyDelete
  3. ala..nab..
    my baby from tganu..
    so how?
    huuu..
    tp agx r..
    kdg2x ct menymph gk sket2x ngn guys from pntai timur ni..excluding my babe la..hehe..

    ReplyDelete
  4. siti : jgn samakan ngn org yang kte syg. if kte syg maknanye org tue laen lah kan ! ape daaa ^__^

    ReplyDelete